Забравен от Ел Маестро ще е първият продаден от ЦСКА! Ето от къде чакат оферта на „Армията“

ЦСКА Левски 2ро (9) Ел Маестро

След като стана ясно, че четирима от футболистите на ЦСКА са с неясно бъдеще – Едвин Джеси, Жеферсон, Рафаел Енрике и Евандро да Силва, се разбра, че съвсем друг играч може да напусне „Българска армия“. Става дума за защитника Стивън Перейра. Футболистът от Кабо Верде записа точно 12 мача за „червените“ през есента. Седем от тях бяха в Първа лига, а 5 – в Лига Европа. В началото на сезона 24-годишният бранител се ползваше с доверието на Нестор Ел Маестро. В периода от октомври до декември обаче той изигра само един мач – при гостуването на Верея, спечелено мъчно с 1:0.

Мениджъри вече търсят отбор, в който Перейра да продължи кариерата си. Един от клубовете, които го следят, е румънският Петролул, който показва големи амбиции за завръщане в елита на северната ни съседка. Въпросният футболист дойде в ЦСКА от Маастрихт. Преди няколко години той е играл за Цволе в елита на Холандия.

Предполага се, че футболистите, с които „червените“ искат да се разделят, ще седнат на преговори с шефовете в началото на януари, когато те се завърнат от родните си места за началото на подготовката на „армейците“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ