Стоянович се оказа новият Люпко? Това трябва да си луд да го измислиш, за да избягаш от Левски!

Левски Ботев Враца 6 Славиша Стоянович

Треньорът на Левски Славиша Стоянович е изключително близо до селекционерския пост на Латвия. Според запознати той вече е приел офертата от прибалтийската държава и сега се опитва да се измъкне от „Герена“ без да се плаща неустойка за това.

Сигурен източник на „Меридиан мач“ пък разкрил, че Стоянович обявил пред Спас Русев, че иска да си ходи, защото му е висок холестерола, а освен това баща му бил починал и трябвало да се прибере в родината си.

Този разговор се е провел малко преди в Латвия да се появят първите информации, че Славиша е вариант номер 1 за нов селекционер на националния отбор на страната.

Тогава оправданията с холестерола можеше и да минат, но сега Стоянович трудно ще се измъкне от „Герена“, каквото е желанието му, без да се плаща неустойка за по-рано прекратения договор.

Иначе президентът на латвийската футболна федерация Каспарс Горкшс направи завоалирано изказване, от което прозира, че едва че едва ли не Стоянович вече се е разбрал да подпише договор за 3 години, а парафът се бави само заради контракта му със „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ