Ганчев чупи собствения си трансферен рекорд със звездата на ЦСКА! Вече дори му е избрал заместник!

Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев е решил да счупи рекорда за най-скъп изходящ трансфер на български футболист от родния шампионат. До момента най-скъпо продаденият българин от тогавашната „А“ група е Георги Миланов, за когото Литекс получи малко над 3,7 милиона евро от ЦСКА (Москва) през лятото 2013 г.

Пет години по-късно цената, която Ганчев е заковал на звездата на ЦСКА Кирил Десподов е над 4 милиона евро, разкрива „Тема спорт“. „Червените“ обаче няма да продават най-добрия си играч на първия появил се купувач, който извади въпросната сума. На „Българска армия“ ще изчакат най-добрата оферта и не е задължително тя да бъде приета още през зимата. На практика има шанс Десподов да доиграе сезона в ЦСКА, а през лятото „армейците“ да приберат още по-голяма трансферна сума.

Ако за крилото от Кресна обаче бъде получена неустоима оферта, както се изразиха от „Армията“ при трансферните спекулации за Фернандо Каранга, „червените“ са готови с името на футболиста, който трябва да замести Десподов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ