Старши треньорът на клуб от Първа лигa прикован на легло! Състоянието му остава тайна

Витоша Бистрица Ботев Враца (26)

Шипове приковаха наставника на врачанския Ботев към леглото. Информацията беше потвърдена от сериозен източник, пожелал анонимност, а и наставникът отказа да назове конкретика около болежките си, но беше в характерния си борбен дух, което показва, че болките не са чак толкова нетърпими, пише „Конкурент“.

Треньорът се лекува в болница в София, потвърди и изпълнителният директор Денислав Георгиев, който също не пожела да опише от какво естество са здравословните проблеми на старши треньора на новака в елита. Всички очакват, че съвременната медицина ще изправи на крака Ангелов още за предстоящите коледно-новогодишни празници, а той ще е във форма за началото на зимната подготовка, която е на 8 януари.

Припомняме, че Ангелов пропусна церемонията за футболист №1 на Враца за тази година, като тогава шефовете му обясниха липсата с високо кръвно, което наставникът бил получил след измислената дузпа срещу Берое.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ