Снегът не затрупа и тимовете листове, ето ги съставите на „червените“ и Канарите с големи изненади

Ботев Пд-ЦСКА 34

ЦСКА и Ботев Пд обявиха стартовите си състави, въпреки че мачът на „Българска армия“ на 99.9% няма да се играе. По правилник двата отбора трябва да го направят час преди двубоя, а и все още не е официално обявено, че срещата няма да се проведе.

Все пак трябва да се отбележи, че в 22-та на Нестор Ел Маестро и Николай Киров има изненади. Али Соу сменя Мауридес на върха на „червеното“ нападение, а в средата на терена двойката ще е Малинов – Антов с Пинто пред тях и Десподов и Тиаго по крилата.

За Ботев в ценъра на отбраната ще играят Кристиан Димитров и Джонатан Перейра. В нападение Стивън Петков ще е подпомаган от Вутов, Неделев и Шопов.

ЦСКА: Витаутас Черниаускас, Жеферсон, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Рубен Пинто, Станислав Манолев, Кристиан Малинов, Кирил Десподов, Тиаго, Али Соу, Валентин Антов

Ботев: Даниел Кайзер, Джонатан Перейра, Кристиан Димитров, Филип Филипов, Йордан Минев, Серкан Юсеин, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Стивън Петков


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ