Киров: Имаме проблеми в защита и атака, но напролет ще сме по-силни

Септември София Дунав Русе 3 Людмил Киров

Наставникът на Дунав Любмил Киров прие философски загубата от Лудогорец с 0:2. Специалистът обеща пред феновете на тима, че през пролетта „драконите“ ще са два пъти-силни.

„Не мисля, че нещо се е объркало днес. Благодаря на момчетата, стараха се. Не се е объркало нищо, просто играхме срещу най-добрия отбор в България. Това е. През първото полувреме имаше едно положение отляво, имаме проблеми във фаза „атака“ и фаза „защита“. Доста точки загубихме заради липсата на малко късмет. Ако късметът дойде с нас, нещата ще си дойдат на мястото.

Подготовката ни за последните няколко мача е доста сериозна, от клуба се стараят да завършат изкуственото игрище, което е модерно и ще ни улесни в работния процес. Дойде точното време да приключи полусезонът и момчетата да починат. Казвам пред феновете, че през пролетта Дунав ще бъде два пъти по-силен. Диян Димов е добре дошъл. Той напуска ЦСКА 1948 и говорихме с него. Питах го кога се прибира в Русе, това е. По-окончателно ще говорим за всичко, когато се съберем на 7 януари“, каза Киров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ