Киро нареди нова атака по ЦСКА в любимия си вестник! Знаел кои са първите двама, които Люпко ще изгони

Верея ЦСКА 6

Лудогорец ще зимува на върха в Първа лига, но това явно не стига на разградчани и техния антураж. Целта им е напрежението в най-близкия преследвач ЦСКА постоянно да е високо и по възможност „червените“ да бъдат или ощетявани от съдииите, или да бъркат под натиска. Заради второто днес любимото печатно издание на Кирил Домусчиев пише, че на „Българска армия“ вече има двама футболисти, които Люпко Петрович е набелязал за гонене – Жеферсон и Едвин Джеси. Те щели днес срещу Ботев Пд да се борят за местата си в „червената“ съблекалня. Само че в газетата пропускат важна подробност, намирайки купища кусури на двамата чужденци – те се борят със зъби и нокти за трансфер! В Бразилия независими от Домусчиевата ръка издания и журналисти съобщиха през миналата седмица, че Жеферсон е в полезрението на три местни клуба, сред които един от грандовете Флуминензе. Яго Амарал Бордучи, който е спряган за трансфер в Лудогорецо от южноамериканските издания, изведнъж става и цел на ЦСКА за заместник на Жеферсон?!

Джеси пък отдавна е следен от Брайтън и Уулвърхемптън, но сега фаворит за подписа му е шотландски клуб.

Защо им е на двамата да се борят да останат в ЦСКА, когато очевидно искат да продължат кариерите си в по-силни първенства?!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ