Бруно: Не съм си и помислял, че ще ме уволнят! От месеци говоря за нов нападател

Акрапович в дербито

Старши треньорът на Локо Пд Бруно Акрапович бе доволен от победата с 4:0 над Ботев Враца, след която заяви, че не е имал никакви притеснения за поста си.

„Ядосах се през първото полувреме, че не вкарахме 100-процентовите си възможности. Нямаме толкова много умения, с които да пращаме всяко едно положение във вратата. Тези футболисти се притесняват, когато настъпи серия, в която няма победи. Същото важи и за Карагарен, който днес отбеляза. За мен беше важно, че Карагарен играе с топката. Нямам повод да го критикувам, че бе в голова суша. И той може да го каже. Вярвах в него и нещата потръгнаха. Когато анализираме ситуации, винаги гледаме резултата. Аз обаче не гледам по този начин. Днес имаше седем футболисти, които са под 24 години. Отборът ни е много млад. Ако бяхме вкарали положенията си с Ботев (Пд), мачът щеше да се развие по друг начин. Играчите заслужават уважение. В нито един момент не съм си мислил за уволнение. И преди няколко месеца казах ,че трябва да вземем нападател. Не исках да развалим отношенията в съблекалнята с футболист, който ще взима пет пъти по-голяма заплата“, коментира Акрапович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ