Илиан призна, че сам е изгонил Макенджиев и Зехиров и обясни защо

Септември Черно Море 14

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри, че сам е освободил Благой Макенджиев и Атанас Зехиров от отбора, а не те двамата са поискали да си тръгнат. Илиев лично им е съобщил решението си.

„Благой и Наско са много добри футболисти, които направиха много за отбора. Наско не можа да покаже потенциала, който има и затова му казах, че е по-добре да отиде на друго място, където ще успее да го направи. Той беше страхотна част от колектива. Благой е на възраст, на която има нужда да е титуляр, а не да е втори избор за вратата. Аз не съм човек, който ще каже на администратора да ги освободи, сам разговарях с тях“, сподели Илиан след равенството 1:1 с Витоша, за което каза, че на тежкия терен е нормално нивото да е по-ниско, но не е доволен, че Моряците са предоставили инициативата на съперника през второто полувреме.

„Ще търсим двама-трима играчи през зимата, които да са лидери и да дърпат отбора напред, а не да са просто пълнеж“, довери треньорът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ