Слух в Стара Загора: Берое става още по-мощен финансово! Вижте новият бюджет

берое

Ръководството на Берое продължава все по-амбициозно да води отбора към нови успехи. В Стара Загора се коментира, че бюджетът на футболния клуб за 2019 година ще бъде увеличен още малко и ще достигне до 7 млн. лв. на година. Това е точно двойно по-малко от парите, които изразходва за 12 месеца шампиона Лудогорец, но доста по-близо до парите, които се разпределят в ЦСКА и Левски. Старозагорци и в момента са твърдо на четвърто място по бюджет в Първа лига, изпреварвайки Черно море, Локо (Пд) и Ботев (Пд) и далеч пред клубове като Славия, Етър, Ботев (Враца), Септември…

От Берое вече изразиха позиция, че през зимата ще търсят попълнения от чужбина.Заради контузиите и на Вандерсон, както и на защитниците Георги Ангелов и Ерол Алкан, в клуба искат да вдигнат нивото на конкуренцията. Това може да стане наложително, ако и други от най-добрите в състава осъществят трансфери през зимния прозорец. Вижда се, че след силното представяне през есента интерес не липсва, пише „Меридиан мач“.

В Берое са твърдо решени да участват отново в евротурнирите и да се борят поне за Купата на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ