Треньорът на Верея: Даже аз не вярвах, че сме толкова слаби

Славия Верея 7

Старши треньорът на Верея – Небойша Миличич, говори след загубата от Славия с 0:4 на Националния стадион в среща от 20-ия кръг на Първа лига.

„Видяхте мача – започнахме много слабо. Даже не ми се вярваше, че първите 5-10 минути играхме толкова слабо. Славия удари 4 греди. През цялото първо полувреме бяхме неузнаваеми на терена. През второто бяхме по-добре. Имахме 4 мача в много кратък период. Нямах много играчи, за да направя промени – това също се отрази. Мисля, че там може да се потърси причината за тежката загуба. Честитя победата на Славия“, заяви Миличич.

„Играхме добре и срещу ЦСКА. Загубихме с 0:1, не ни създадоха много положения. Сега срещу Славия бе по-различно. Умората може би е причината – затова и загубихме с такъв резултат“.

„Милан Вушурувич получи контузия. Дино бе изморен, затова го смених. Исках да пусна по-свежи футболисти. Противникът се смили над нас. В края можеха да вкарат още голове. Постоянно говоря с играчите да не се прибират толкова близо до голлинията ни, но не се получава. Лош мач за нашия отбор. Нямам обяснение“, добави той.

„Със сигурност трябва да променим много неща – не само играчите, но и манталитетът – този пораженчески манталитет. Това трябва да се промени. Клубът иска да привлича нови играчи и да увеличава класата си“.

„Първо, ще си починем. Ще започнем подготовка на 10 януари. Ще бъдем в Кипър 20 дни – но това трябва да се потвърди. В този период трябва да дойдат и нови играчи. Все още не сме разговаряли с ръководство за моя пост“.

„Не сме стабилен клуб. Нещата не могат да станат веднага. Клубът прави всичко, за да върне отбора там, където му е мястото“, завърши сърбинът

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ