Загорчич: Подценихме много мачове и вече нямаме амбиции

Славия Верея 2

Успехът с 4:0 над Верея зарадва наставникът на Славия Златомир Загорчич. Това беше последен двубой за двата тима за есента.

“Изиграхме един сериозен мач и бяхме на ниво през всичките 90 минути – заяви треньорът. – От там дойде този изразителен резултат, а можеше да бъде и по-голям. Доволен съм като цяло. Това е начинът, по който трябва да действаме срещу такива отбори. Надявам се и през втория полусезон да показваме такива игри”.

“През цялата седмица си говорехме да няма подценяване, защото дотук много пъти допуснахме това. Но си има и причина за това – многото контузени. Поради травмите нямаше конкуренция, а това винаги е проблем. Като цяло не съм удовлетворен от полусезона ни. Очаквах много повече, но не се получи. Гледаме напред, вярваме в това, което правим, и се надяваме на добра зимна подготовка”, продължи Загорчич.

“Трудно е да се говори за амбиции, но със сигурност ще се опитваме да съкратим изоставането в точките от отборите от първата шестица. Няма да се предаваме”, увери специалистът. Преди останалите срещи от кръга Славия е на 6 точки от шестото място.

Загорчич разкри, че иска нови футболисти на всичките позиции.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ