Левски забива трансферен шамар на Лудогорец за „Честита Коледа“! Купува топ целта на разградчани от Първа лига!

Левски Верея (2) Славиша Стоянович

Левски е готов да покаже мускули на трансферния пазар и още следващата седмица да привлече футболистът от Първа лига, който е най-голямата цел на Лудогорец и Антони Здравков – дефанзивният халф на Ботев Пд Серкан Юсеин. Разградчани напират отдавна за младежкия национал, който е и любимец на Сухия от съвместната им работа в селекцията, но от „Герена“ имат намерение да отмъкнат Серкан под носа на Орлите. „Сините“ ще изпратят писмена оферта до Ботев за халфа още през следващата седмица, а личните условия, които предлагат от Левски на Юсеин са по-добри от това, което са готови да му дадат в Делиормана, разкрива Plovdivnews.bg.

В Левски Славиша Стоянович разполага с Хали Тиам, Антони Белмонт, Давиде Мариани, Илия Юруков и Филипе Нашименто за двете позиции пред защитата. Тиам е безспорен титуляр, Мариани е ползван като атакуващ халф и на крилото. Белмонт получаваше доверието на Стоянович допреди месец, когато и след контузия загуби мястото си. Илия Юруков впечатли срещу Етър, а Нашименто изглежда сигурен напускащ и именно на негово място изглежда, че Славиша иска да вземе Серкан, който нищо чудно да бъде наложен като партньор на Тиам още в зимната подготовка, ако трансферът от Ботев в Левски бъде осъществен.

Самият Серкан Юсеин има договор на „Коматево“ до края на сезона, като вече отклони предложение да преподпише и за всички в „жълто-черния“ клуб е ясно, че иска да напусне. Ботев предпочита да вземе дори минимална трансферна сума през януари за играча, отколкото да го пусне без пари през лятото. От първия ден на 2019 г. Серкан ще може да подпише предварителен договор с всеки клуб, който пожелае. Нито Левски, нито Лудогорец обаче имат намерение да чакат до лятото, така че наддаването за един от най-силните футболисти на Ботев вече тече с пълна сила.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ