Киро, Тошко не ти е изтривалката Недялков, спри да го тормозиш!

Септември София Ботев Пловдив (6)

Лудогорец ще предприеме поредната си офанзива по привличането на звездата на Ботев Пд Тодор Неделев (25 г.), пише „Тема спорт“. През зимната пауза в първенството шампионите ще опитат да убедят Тошко да приеме офертата им. Проблеми по оста Ботев – Лудогорец не се очакват. Трябва само Неделев да каже „да“. Нещо, което той не направи при предишните предложения от Разград. Зелените искат да засилят българското присъствие в състава си и евентуалното привличане на Неделев е един от начините това да се случи.

Кирил Домусчиев продължава да настоява да вземе Тошко и да го превърне в изтривалка за занемарения имидж на отбора си. В Делиормана явно се надяват, че Неделев е като Антон Недялков и ще се поддаде на предложението за много пари, но това едва ли ще стане, защото звездата на Канарите вече неколкократно отказа разградските оферти и в момента няма причина да „обръща палачинката“.

В неделя срещу ЦСКА на „Армията“ офанзивният халф ще изиграе последния си мач за Ботев, преди да бъде трансфериран. Към него интерес проявяват и червените, както и няколко чуждестранни клуба. „Неделев е много добър футболист, за когото трябва да внимаваме в неделя, но шансовете да стане играч на ЦСКА не са особено големи“, заяви треньорът на армейците Нестор Ел Маестро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ