Играл 4 часа за ЦСКА втрещи: Шефовете това очакваха от мен, а аз дори по-малко! Супер съм!

монтана ЦСКА 9 евандро

Нападателят на ЦСКА Евандро направи странно изказване в родната си Бразилия. 21-годишният футболист има точно 115 минути в игра за „червените“ през този сезон в Първа лига, плюс едно полувреме в Лига Европа, в което отбеляза гол на Копенхаген, а единствените му пълни 90 минути бяха за Купата срещу Монтана, когато също успя да вкара попадение. От всичко това Евандро е предоволен и дори заяви, че е много по-добре, отколкото е очаквал да се представи.

„Този сезон е много по-добър, отколкото можех да си представя. Адаптирах се по-бързо от очакваното от мен, успях да вкарам голове и да дам 2 асистенции. Всичките ми представяния бяха много добри. Вярвам, че това отговаря на очакванията на клуба и се надявам да продължа да съм щастлив в ЦСКА и да постигнем всички цели, които са ни поставени“, казва Евандро.

Бразилецът по всяка вероятност ще пропусне последния мач на „червените“ за годината срещу Ботев Пд, тъй като треньорът Ел Маестро има други футболисти с паспорти извън ЕС, на които разчита повече, отколкото на талантът, чиято кариера стартира в Коритиба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ