Скандално признание! Петев опитал да прати в Левски обвинен от самия него в черно тото!

1

Бившият треньор на Лудогорец, националният отбор на България, Хайдук (Сплит). АЕЛ )Лимасол) и Омония (Никозия) Ивайло Петев е предложил на Левски да привлече 25-годишният централен нападател Рафаел Лопез! Португалецът сам разкрива за разговорите, които е имал с Петев. Интересното е, че Лопез бе един от тримата футболисти, които бившият национален селекционер обвини в уреждане на мачове по време на престоя си като треньор на Омония.

„Не знам защо Петев направи такова нещо, което няма нищо общо с истината. Той разби всичко в отбора, а можехме да завършим в четворката и да играем в Европа.Невероятно, но след скандала той ми се обади и ми каза, че няколко клуба са се свързали с него и той ми даде номерата, на които да се обадя, ако искам да направя трансфер там. Отборите бяха Левски, Иртиш (Павлодар) и още два, на които не мога да си спомня имената“, разказва Лопез, който напусна Никозия след 25 мача и 8 гола през лятото заради сериозните здравословни проблеми на невръстния си син, на когото предстои и операция на сърцето. Нападателят обаче твърди, че след като всичко с детето му бъде наред, той ще се завърне на терена.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ