Легенда на Левски оптимист напук на кризата: Напролет да му мислят и Лудогорец, и ЦСКА

7 Dni Sport13.12.2018
Левски Етър 21

Легендата на Левски Добромир Жечев е убеден, че през пролетта сините отново ще напипат верния ритъм. Той посочи, че отстъплението в играта на тима е временно явление.

„Много важно е отборът да завърши годината с победа в Стара Загора. Берое допусна грешка в предишното си домакинство и падна с 0:1 от Черно море и затова сега ще се хвърли здраво. Ако иска да има шансове за нещо повече през пролетта, Левски е длъжен да победи. Сините са покласни от Берое и могат да спечелят“, каза Жечев пред „Тема Спорт“.

„Има известен спад в играта на Левски, но за криза за момента не може да се говори. Не мога обаче да си обясня на какво се дължи. Отбраната не е толкова сигурна, колкото беше преди време – в нея има проблеми. Част от тях се дължат на излизането от игра на контузения Холмар Ейолфсон. В нападението нещата са нормални. Станислав Костов се намира в добра форма. Габриел Обертан също държи някакво ниво, макар да не вкарва. За мен необясним спад има във формата на Паулиньо. Той е много стойностен футболист, но може би проблемите, които имаше с контузии в началото на сезона, сега му пречат да разкрие потенциала си. От Кабрал не съм много впечатлен, нищо че в последно време реализира важни попадения. Проблемът е с Паулиньо, който не може да покаже напълно качествата си – от това много страда отборът“, заяви Жечев.

„Едно мога да кажа за треньора на Левски. Славиша Стоянович е добър треньор. Веднага си пролича това. При всички положения е много по-добър от предишния наставник на сините Делио Роси. Има коренна разлика в играта на състава. Знаем, че всеки отбор има слаби моменти в определени периоди. В момента Левски изживява такъв. Има много мачове до края на шампионата и нищо все още не е ясно. За мен титлата ще се реши в плейофите. Тогава в директните мачове ще се покаже кой докъде е стигнал. Остават двубои и с ЦСКА, и с Лудогорец. Не трябва да се губи надежда“, каза легендарният бранител на сините.

One comment

  • Ники

    13.12.2018 at 17:33

    Жечев беше много добър футболист, но от годините май си изкрейзил???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ