Арда може да осъществи топ-трансфера в историята си! Насочи се към звезда от пейката на ЦСКА

7 Dni Sport13.12.2018
стойчо атанасов

Десният бек на ЦСКА Стойчо Атанасов продължава да е в полезрението на втородивизионния Арда Кърджали. Според запознати амбициозният клуб отново ще направи опит да привлече Атанасов през пролетта, пише „Тема спорт“.

Преди началото на сезона ръководствата на двата клуба имаха няколко разговора, но в крайна сметка бранителят остана на „Армията“. Атанасов обаче не хваща ръка – той няма участие в първенството този сезон, като игра единствено 90 минути при 2:0 над Монтана за купата.

Така шансовете да бъде преотстъпен в Арда напролет са високи. През лятото кърджалийци искаха под наем и Александър Георгиев от ЦСКА. Армейците обаче изпратиха фланговия футболист в елитния Септември Сф до края на тази година.

Преотстъпени от червените в други клубове са също Георги Китанов в Черно море, Пламен Гълъбов и Никола Колев в Етър, както и Слави Петров и Тонислав Йорданов в Литекс. С изключение на Китанов другите 4-ма се очаква да останат в своите настоящи клубове и за втория дял от първенството.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ