Това и феновете на ЦСКА не могат да го направят! Нокаутираха Кирил Домусчиев в Разград

7 Dni Sport12.12.2018
кирил домусчиев
Тежък нокаут получи в своя си Разград олигархът Кирил Домусчиев! Нито един от неговите ведомствени футболисти не получи място в Топ 3 на класцията з Спортист на годината на делиорманския град! Наградата бе грабната от колоездача Мирослав Минчев.

“За първи път в кариерата си ставам балкански шампион и то именно тази година, което показва, че съм дал всичко от себе си, отбеляза състезателят и треньор на спортния клуб по колоездене „Спринт“ в Разград. Той допълни, че целите, които си поставя за следващата година са участия в Европейско, Балканско и Републиканско първенства.

Десетте най-добри спортисти на община Разград за 2018 година бяха приветствани и поздравени от кмета д-р Валентин Василев. „Разград не е от най-големите областни градове, но когато се мерят спортните успехи, можем само да сме горди с тях. Хората следят изявите на спортистите, радват се заедно с тях на успехите им“, каза кметът.

Вече бившият старши треньор на футболния шампион Лудогорец Димитър Димитров – Херо, присъства също на церемонията, за да получи лично приза си за най-добър треньор за 2018. За „Най-добър отбор“ от името на ПФК „Лудогорец 1945“ наградата получи капитанът на отбора Светослав Дяков.

Професионалният състезател по бокс Стилиян Костов и шахматистът Ивайло Енчев бяха удостоени с отличия на редакционната колегия на местния вестник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ