Разкриха за колко милиона са готови на „Армията“ да се разделят с Десподов и другите си две големи звезди!18-годишен ще струва седемцифрена сума на Вълците от Острова

Верея Цска ~03 Десподов

ЦСКА може да изкара над 10 милиона лева, ако продаде накуп всичките си водещи футболисти на цените, които клубното ръководство им е поставило.

Според „България днес“ от „Българска армия“ са заковали 3 милиона евро на Кирил Десподов, но са готови да се съгласят и на 2,5 милиона при интерес от сериозен клуб. За момента е ясно, че към крилото най-големи апетити имат Олимпиакос и ПСВ Айндховен.

Едвин Джеси е оценен от шефовете на 1,2 милиона евро, които шотландските клубове, които го следят, могат да си позволят. Централният нападател Мауридес би струвал милион евро на някой от турските тимове, за които се знае, че са му хвърлили око. 18-годишният Валентин Антов пък е оценен на 500 000 евро, които за английския Уулвърхемптън не биха били проблем. Вълците имат мераци към универсалния дефанзивен футболист още от миналата година.

„Всичко струва пари. Дадат ли добра цена, трябва задължително да го пуснеш. Десподов е на такива години, че може да му се търсят 3 милиона евро. Ако аз бях собственик, за такива пари с удоволствие бих го продал. За него също ще е добре да се развива. Но след това веднага трябва да купиш подходящ заместник“, коментира Георги Илиев – Майкъла пред изданието.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ