Това ли е шампионът с бразилски гранд, избран от Стойчо Стоилов за ЦСКА?

стойчо стоилов трифон попов димитър пенев

ЦСКА е в преговори с шампион на Бразилия за 2014 г. с гранда Крузейро, гръмна „Тема спорт“. Разговорите между двете страни вече текат, а развръзката се очаква до 10-тина дни. Футболистът е защитник, който може да играе както в центъра на отбраната, така и по фланга, но е напуснал Крузейро и вече се състезава за друг отбор.

Проучване на 7DniSport.bg показа, че това е 23-годишният Алекс Флавио Сантос Луж. През 2014 г. той 14 пъти попада в групата на бъдещия шампион, но тогава е едва 19-годишен и не получава шанс за дебют, както и през следващия сезон. През 2016 г. е пратен под наем в Мирасол, а след нов 1-годишен период на пейката в Крузейро подписва със Баретос в трета дивизия, а  през този сезон играе в Сао Каетано. Клубът е част от първенството на щата Паулища. 

През есента главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов замина на скаутска мисия в Южна Америка, така че изборът за трансфер на шампиона с Крузейро най-вероятно е негов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ