Шеф в БФС анонсира важно нововъведение! Първа лига ще се сдобие с ВАР, но чак през…

Септември София Дунав Русе 18

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев обяви, че се обмисля въвеждането на системата ВАР у нас.

„Да, безспорно имаше съдийски грешки, но те са както в посока подпомагане, така мисля, че и в ущърб на определени клубове. Не мисля, че е имало грешки, които да са само в едната посока. Безспорно системата ВАР в европейския футбол доведе до това да има доста по-малко спорни ситуации от съдийско естество, така че с нетърпение очаквам тази система да бъде въведена и в България. Въпрос на време е ВАР да влезе и тук. Дали ще е след една, две или след три години найкъсно, но това ще се случи“, каза Фурнаджиев пред Блиц.

„Безспорно имаме по-интересно футболно първенство. С доста по-сериозна интрига и равностойни отбори. Виждате, че всеки може да победи всеки. Включително и във втората половина от таблицата в момента има отбори, които играят приличен футбол. Разбира се, има какво още да се желае, най-вече това да се налагат повече български играчи, повече момчета от школите. Да се дава повече шанс на български играчи“, добави Фурнаджиев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ