Скандално! Опитен играч на Етър се изгаври жестоко с рефер! След този кадър съдията ще потъне вдън земя

Левски Етър 31

Вратарят на Етър Христо Лудогорец с Цюрих Иванов скандализира със снимка в социалните мрежи. Стражът публикува фотос, на който е прегърнал секскукла в клубния автобус на болярите, и написа: „Аз и НИКОЛА ПОПОВ!!!“.

Както е известно, реферът отмени гол на Етър в продължението на мача, с който гостите изравниха на „Герена“ срещу Левски за 2:2.

Един от най-опитните футболисти на виолетовите – халфът Иван Стоянов, пък стана баща за трети път! Съпругата му Деница го дари с трета дъщеричка. Малката Паола е висока 49 см и тежи 2,9 кг.

„Да ни е жива и здрава и от Бог благословена. Искам да изкажа най-сърдечни благодарности към лекарския екип: на д-р Иван Селемински, д-р Гугова, д-р Симитчиев и д-р Боянов. Благодаря и на цялото ми семейство за подкрепата. Да не забравя и каките Сиана и Ивая, които се надявам да бъдат добри помощници на мама. Безкрайно щастлив съм с моите четири принцеси“, заяви щастливият Иван Стоянов.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ