Костов остава на пейката срещу Берое! Треньорът на Левски помилва халф за последния мач

Левски Дунав Русе 30 Станислав Костов

Станислав Костов може да остане на резервната скамейка на сините за последния мач за календарната година с Берое. Голмайсторът на Левски се контузи на миналата среща с Етър и от щаба на тима не искат да рискуват, за да не се получат усложнения. Нападателят изигра много на брой мачове досега и има нужда от почивка, въпреки че води битка с Клаудиу Кешерю за индивидуалния приз при голмайсторите. Костов има 16 попадения, а нападателя на Лудогорец е с 15. А месечното заплащане е в пъти в полза на румънеца, но това е друга тема.

Това означава, че в стартовия състав на Славиша Стоянович ще попадне сънародникът на Кешерю – Серджиу Буш. Деветката на Левски вкара първия си гол за сезона едва миналия кръг във вратата на Етър. При добро представяне срещу Берое Буш може да отложи раздялата си с клуба, която е насрочена за зимната пауза. Левски на всяка цена ще търси класен нападател от чужбина и от сегашните тарани трябва да остане само Станислав Костов.

За мача с Берое помилван ще бъде Белмонт. Славиша Стоянович харесва играта на французина, но за двубоя с Етър го наказа с изваждане дори от групата заради невъздържана проява. Белмонт чупил стойки на треньора, когато бе изваден от игра предишната среща със Септември. Очаква се полузащитникът отново да е в стартовия състав.

На вратата в Стара Загора ще е Мартин Полачек. Това може да бъде последен мач на стража за Левски. След привличането на Николай Михайлов при сините Божидар Митрев и Полачек стават скъпи и излишни. За резерва вероятно ще бъде оставен Николай Кръстев. А не е изключено и сините да освободят и него и да привлекат още един вратар освен Михайлов.

„Тема спорт“

One comment

  • Виктор

    11.12.2018 at 10:08

    Поредната огромна грешка на „спукания балон“ китариста Славиша! Белмонт за чеп за зеле не става, нещастнико! Той е точно толкова бездарен, колкото и ти си бездарен! Нашименто е прекрасен халф, защо го погубваш?!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ