Феновете на ЦСКА вземат нещата в свои ръце! Ултрасите ще убеждават Неделев да премине на „Армията“

Цска Лудогорец 5

Привържениците на ЦСКА готвят топло посрещане на звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Плеймейкърът на канарчетата ще бъде аплодиран на „Армията“ в неделя. Както е известно, червените обявиха, че са опитали да го привлекат през лятото, а в предстоящата пауза отново ще преговарят за него. Феновете на ЦСКА пък отдавна имат закачка с Неделев. Те му ръкопляскаха и при последната му визита на „Армията“ в края на март тази година. Броени дни по-рано Тодор бе посетил среща между привърженици на ЦСКА и националите на червените в Разград.

Неделев завършва годината в доста добра форма, като вчера изнесе много силен мач срещу Витоша Бистрица.

„ЦСКА наистина направи опит да трансферира този талантлив футболист още в началото на месец юни. Тогава на среща с ръководството на пловдивския клуб обсъдихме възможността за евентуално негово преминаване на „Армията“. Самият Тодор Неделев изрази желание да остане в родния си клуб поне до зимата. Когато настъпи следващият трансферен прозорец през януари, ние като клуб отново ще се свържем с колегите от Ботев и ще обсъдим ситуацията“, обявиха от ЦСКА на 5 септември.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ