Желан от Левски реши Суперфинала на века с феноменален гол! (ВИДЕО)

1

Снощи Ривър Плейт спечели Копа Либертадорес за трети път в историята си. Аржентинският гранд надви с 3:1 след продължения големия си враг Бока Хуниорс, а основна роля в срещата имаше футболист, който преди година бе сред опциите за трансфер в Левски – Хуан Кинтеро! Колумбийското крило се появи от резервната скамейка в 59-та минута, а в началото на второто продължение от 15 минути отбеляза феноменален гол, с който изведе Ривън напред в резултата с 2:1. В последните минути бе оформено крайното 3:1, а преди награждаването на новите носители на трофея Кинтеро получи приза за най-добър играч в мача, въпреки че се появи като резерва.

ВИЖТЕ ГОЛЪТ НА КИНТЕРО ВЪВ ФИНАЛА ЗА КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС ТУК

През зимата на 2017 г. Кинтеро, който е собственост на Порто, но така и не успява да си спечели място в първия отбор на Драконите, си търсеше нов клуб, в който да играе под наем и да разкрие безспорно големия си потенциал. Тогава и Левски се нареди на опашката, но в крайна сметка крилото, който може да играе и като атакуващ халф и централен нападател, избра офертата на Индепениенте (Меделин) в своята родна Колумбия, а през януари бе пратен под наем и в Ривър Плейт, където снощи завоюва най-голямата титла в кариерата си до момента.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ