Славия 80 минути отказа да мине центъра, подари дузпа на Лудогорец и го остави да среща новата година на върха

1

Славия изигра изключително посредствен мач в Разград и логично загуби с 0:2 от Лудогорец. „Белите“ 80 минути отказваха да минат центъра с топка в крака и едва в заключителния етап от мача си спомниха, че могат и да атакуват с повече от Галин Иванов и Георги Йомов. Златомир Загорчич бе заложил на яловия бивш нападател на разградчани Цветелин Чунчуков на върха на нападението за сметка на намерилия головата си форма Илиян Мицански.

38 минути Славия стоеше в отбрана и логично пусна гол от статично положение. Козмин Моци бе изпуснат от трима в бяло и с глава от 5 метра направи 1:0. В 54-та минута Милен Гамаков позволи на Якуб Швиерчок да овладее на гърди центриране от фланга, а след това го спъна очевадно и съдията Драгомир Драганов нямаше какво да направи освен да отсъди дузпа. Кешеру я превърна в гол за 2:0.

След 80-та минута Ренан изби два леки удара на нападателите в бяло, а в 87-та направи единственото си сериозно спасяване след изстрел на Галин Иванов от фаул.

С трите точки днес Лудогорец събира 48 и няма шанс да бъде изместен от върха в последния кръг за годината следващия уикенд. Вторият ЦСКА е с 42. Славия oстава 10-и с 21 точки от 19 мача.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ