Първи футболист напусна Левски! Дори не изчака последният мач за годината (СНИМКИ)

Левски Етър 6

Левски бе напуснат от първи футболист с изтичащ договор още преди края на полусезона в Първа лига. Младият вратар Димитър Шейтанов си тръгва от „Герена“, след като не успя да се разбере с ръководството за нов договор, а и видя, че няма да получи шанс за изява, въпреки че е определян за един от най-големите таланти под рамката у нас. Контрактът му със „сините“ официално изтича в последния ден от календарната година.

Шейтанов се сбогува със своите съотборници веднага след мача с Етър, а някои от тях му подариха и своите фланелки от срещата за спомен. Юношеският национал качи снимки с тях в социалните мрежи, като благодари на всички.  „Благодаря за прекрасните подаръци, момчета, ще влязат в колекцията ми. Вие сте най-добрите“, написа той.

През лятото Димитър Шейтанов бе на проби в Лийдс, на които впечатли треньорите на английския клуб, но до контракт не се стигна, въпреки че се говореше, че сделката е договорена лично от Спас Русев. Къде ще продължи кариерата на Шейтанов все още не е ясно, но не е изключено вратарят да се присъедини към друг английски отбор


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ