Царско село готви нов трансферен удар! Лидерът във Втора лига събира Йордан Минев с брат му

берое боби цонев йордан минев ботев

Близнаците Веселин и Йордан Миневи могат да се съберат отново заедно – в лидера на Втора лига Царско село. В момента Веселин е играч на столичния клуб, а брат му е в пловдивския Ботев. В плановете за селекция на тима на Никола Спасов е и опитният халф на Етър Георги Сърмов, пише „24 часа“. Договорът на Йордан Минев с канарчетата е до лятото и засега няма индикации той да бъде подновен.

Царско село ще търси и централен защитник от чужбина, който също да има сериозна кариера. Шефът на Царско село Стойне Манолов смята да направи селекцията, за да не допусне отново гаф като през миналия сезон. Тогава столичани бяха лидери почти до края на първенството, но изпуснаха първото място и отидоха на плейоф. Там Дунав би Царско село и остана в елита.

В същото време стана ясно, че фланелката на Тодор Неделев, с която той вкара историческия си гол от центъра на „Лаута“, ще бъде разиграна на търг. Това разкри в социалната мрежа капитанът на жълто-черните Лъчезар Балтанов.

„Пускаме на търг две тениски. Първата е на Тошко Неделев. С тази тениска вкара от центъра гола на Локо, с всички подписи на футболистите. Втората е на Стивън Петков. Парите, събрани от тениските, ще отидат за малката Ева от Асеновград. Нека търгът започне сега. За тениската на Тошко Неделев търгът приключва на 12.12. в 19.12 часа. Най-голямото наддаване печели“, написа Балтанов.

До момента най-високата цена, която е предложена за фланелката на Неделев, е 12 000 лева. Офертата е дадена от бизнесмена Ивайло Начев, който е отявлен фен на канарчетата. Той е и един от рекламодателите на Ботев Пловдив.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ