Ел Маестро го отнесе здраво заради молитвите! Ето как БФС наказа треньора на ЦСКА

Цска Лудогорец 36

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро получи наказание от един мач от Дисциплинарната комисия на БФС. На заседанието й днес беше изгледан запис от дербито с Лудогорец (1:1). Санкцията на Ел Маестро е заради демонстративното му сядане на терена в края на мача, когато той реагира заради краткото добавеното време, което беше първоначално назначено. Треньорът на ЦСКА дори коленичи пред четвъртия съдия Ивайло Стоянов, на когото се помоли, след като видя, че вдига таблото с едва 2 минути продължение. В крайна сметка дербито се игра до 95-ата минута.

На Ел Маестро е наложа и 1000 лева парична глоба. Той няма да води ЦСКА при гостуването на Верея в Стара Загора. Мачът oт 19-ия кръг на Първа лига е в неделя от 15:00 часа на стадион „Трейс Арена“.

„За самоволно навлизане на терена, на основание чл. 34, ал.1, т.5 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Нестор Ел Маестро – ст. треньор на ПФК ЦСКА с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и с глоба в размер на 1000 лева“, гласи решението на Дисципа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ