Гришо призна за проблем във връзката си с Никол: Тенисът ми пречи на личния живот

Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (54)

С времето ще мога повече и повече да разкривам. Хората около мен ми казват „Знаем, че искаш да покажеш повече, освен тениса“. Това сподели Григор Димитров пред bTV.

Филм, искам да направя нещо подобно. Oбичам да пиша, защо не и нещо такова. Примерно мода, познавам доста дизайнери. Архитектура обичам. Опитвам се да рисувам понякога с бои, разказва първата ни ракета за хобитата си.

Имам няколко приятели художници и това наистина е като хоби. Харесва ми да съм в атмосфера на хора, които искат да изкарат нещо от себе си. Нямам никакъв шанс с пеенето. Там не съм във форма, но може би ще имаме още една песен, каза още Димитров. Песента на Михаела Филева наистина адски много ми хареса и реших да я споделя. Засичали сме се точно след финала в София и се поздравихме, коментира Гришо.

О, разбира се, че тенисът ми пречи на личния живот. Той пречи да бъдеш добър приятел, едвам виждам семейството си, споделя той и допълва, че няма много приятели. Много е трудно и за много други неща, не можеш да планираш ваканции, почивки, знаеш само къде ще си всяка седмица. С гаджето трябва да се разберете двамата. Ако първо започнеш с плюсовете – имаш приятел по всяко едно време, това си мислим и двамата. Има дни, когато с Никол не се чуваме заради часовата разлика, единият е в студиото, другият на корта. Връзката се подлага на изпитание. Никол идва по-често при мен, другото е невъзможно, разказа Григор.

Всичко идва от това как ще се разбереш с човека. Тенисът е на първо място, това мога да дам на момента – или го приемаш, или не. Това съм аз. В момента имам толкова много други цели, но един ден бих се задомил. За мен семейството е номер 1. Винаги съм имал време за родителите си по време на празници, но друго е да създадеш деца. В момента тази вълна е малко по-настрани. Има време за това, заяви още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ