На 38 години Данчо Минев е на прага на нов трансфер!

Витоша Бистрица Ботев Пловдив (19)

Близнаците Веселин и Йордан Миневи могат да се съберат отново заедно в лидера на Втора лига „Царско село“. В момента Веселин е играч на столичния клуб, а брат му е в пловдивския „Ботев“. В плановете за селекция на тима на Никола Спасов е и опитният халф на „Етър“ Георги Сърмов. Ще се търси от чужбина и централен защитник, който също да има сериозна кариера.

Шефът на „Царско село“ Стойне Манолов смята да направи селекцията, за да не допусне отново гаф като през миналия сезон. Тогава „Царско село“ бе лидер почти до края на първенството, но в края изпусна първото място и отиде на плейоф. Там изненадващо бе победен от „Дунав“ с 2:1 в Пловдив и така русенци останаха в елита.

Кръг преди паузата в първенството „Царско село“ оглавява класирането на Втора лига със 7 точки преднина пред „Монтана“ и с 15 пред „Арда“ (Кърджали) и ЦСКА 1948. Днес „Царско село“ гостува на закъсалия здраво „Пирин“ в Благоевград. Домакините са само 4 точки над зоната на изпадащите. „Монтана“ пък ще гостува на столичния „Локо“, който бе лишен от всякакви амбиции след няколко сранни съдийски решения в негова вреда, особено при последното гостуване на „Черноморец“ в Балчик.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ