Люпко ще коли и беси в съблекалнята! Обяви чистка на слабаците в ЦСКА!

Люпко Петрович, ЦСКА

Люпко Петрович намекна, че в ЦСКА ще бъде направена чистка на футболисти още в първото си интервю след назначението си в клуба. 71-годишният сърбин заяви, че в отбора има слаби играчи и трябва да се направи селекция, ако „червените“ искат да са шампиони.

„Работил съм с Гриша Ганчев и съм тук да му помогна, колкото мога, за да може той да върне ЦСКА на европейската сцена и да стане шампион. Има шанс, но трябва доста работа и добра селекция. Какво виждам? Истината ли да кажа или да излъжа? Не харесвам отбора сега, има добри футболисти, има и лоши.

За мен основната задача е да помогна на ЦСКА да се върне на шампионския път. Работил съм на 4 континента, в над 20 отбора и винаги съм работил отборът ми да е шампион. Това е моето задължение сега.

Не познавам нито футболистите, нито никой. С Ел Маестро сме говорили, но не и кой да играе и кой да не играе“, каза Петрович, който накратко коментира и мача с Лудогорец.

„Не искам да говоря за мача. Беше дерби, и двата отбора можеха и да спечелят, и да загубят. Голямо напрежение. Не стана добър мач.  Съдийството беше обективно днес, спрямо мача със Славия, когато съдията не отсъди пет дузпи и не даде два червени картона на съперника.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ