Десподов каза кой ще реши за трансфера му, защо се радва, че е жив и здрав след мача и какво е направил Ел Маестро на почивката

Цска Лудогорец 45

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов отчете, че „червените“ повече са заслужавали победата от Лудогорец днес на „Българска армия“.

„Доста тежък мач, но повече заслужавахме победата, защото създадохме повече положения от Лудогорец. Те ни вкараха от статична ситуация, което не очаквахме. Радващо е, че успяхме да вкараме гол. Ел Маестро ни повиши тон на полувремето и ни каза къде бъркаме, а ние си оправихме грешките през втората част.

Радвам се, че излязох жив и здрав от този мач и контузията ми не се влоши“, обясни Десподов за това как излезе титуляр след балтията на Сашо Александров от Славия.

„Аз си играя играта, раздавам се за отбора и каквото прецени ръководството след края на мачовете, това ще е. Ако има нещо, ще го говорим с тях“, каза националът за евентуален свой трансфер през януари, като коментира и разправията между играчите на двата отбора след последния съдийски сигнал, както и реакцията на публиката.

„На феновете започва да им писва вече, нормални неща.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ