Божигол почна преговорите за нов трансфер! Ще покорява поредна държава!

Левски Ботев Враца 2 Валери Божинов

Валери Божинов е стартирал преговори за свой трансфер в Гърция! 32-годишният нападател, който вече има 7 гола в Първа лига с екипа на Ботев (Враца), е хванал окото на Лариса, в чийто редици вече има един българин – защитникът Христофор Хубчев. Треньорът на тима Джанлука Феста е провел разговор с Божинов, а собственикът на клуба Алексис Кугиас заяви, че всичко е въпрос на пари.

„Божинов е играл за големи клубове, но сега говорим за финанси. Ако треньорът и спортно-техническото ръководство успеят да договорят разумни параметри, може да направим такъв трансфер. Tрябва да сте наясно, че не можем да дадем половината си бюджет за заплата на един футболист“, споделя Кугиас пред Gazzetta.gr.

Лариса в момента се намира на 10-о място в Суперлигата на Гърция с 14 точки, на 6 от четвъртото място, което дава право на участие в квалификациите за Лига Европа. Ботев (Враца) пък е 8-ми в Първа лига, на 3 точки от шестото място.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ