Ботев (Пловдив) готви трансферна бомба! Канарчетата готвят оферта за Божидар Митрев

Септември София Левски 2ро 23

Ботев Пловдив опипва почвата за привличането на вратаря на Левски Божидар Митрев. Причината е, че през зимата канарчетата почти сигурно ще се разделят с титулярния си страж Даниел Кайзер. Към поляка има сериозен интерес от шампиона Лудогорец. Затова спортно-техническият щаб на жълто-черните вече се оглежда за негов заместник.

През този сезон 26-годишният Кайзер е несменяем титуляр на вратата на Ботев Пд. Той спечели битката за място под рамката с Иван Чворович и не е пропуснал нито една игрова минута в Първа лига. В осем случая Даниел успя да запази мрежата си суха.

Тази кампания е от трудните за Божидар Митрев в Левски. Той загуби титулярното си място още след мачовете с лихтенщайнския Вадуц в Лига Европа. След това дочака своя шанс след колебливите изяви на Мартин Полачек. После на свой ред Митрев също допусна грешки и двамата със словака бяха въртени на вратата на сините. За да реши кризата с вратарите, Левски привлече Николай Михайлов, а няма да е изненада, ако през зимата вземе още един страж.

За да се стигне до преминаване на Митрев в Ботев, вратарят трябва да се съгласи да взима над 2 пъти по-малко от това, което в момента получава на „Герена“. При пловдивчани той ще има няколко бивши съотборници от сините – Димитър Пиргов, Лъчезар Балтанов, Антонио Вутов и Стивън Петков.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ