От собствената му уста скандализаращо: Не виждам защо да играя в София!

григор димитров

Първата ракета на България Григор Димитров по много неприятен начин обяви, че няма да играе на турнира по тенис в България – Sofia Open 2019. Гришо заяви, че не вижда защо има напрежение в това да не играе в „един частен турнир“.

„За момента не изглежда много добре (б.р. – шансът да играе в София). Решили сме да играем Ротердам и Акапулко. Знам, че може да е разочарование, но не виждам защо трябва да има напрежение да играя в един частен турнир“, каза шокиращо Григор в Монте Карло пред bTV.

А за разочарованието на феновете заяви следното: „Разбирам го това нещо, те пак ще ме видят. Има неща, които искаме да направим в България. Това е частен турнир. Защо трябва да правим частен турнир? Защо трябва да правим частен турнир, ако може да направим нещо повече, да се даде шанс не само на АТР играчи, а на нашите си играчи, за българите, защо да нямаме повече Фючърси и Чалънджъри в България?“, продължи хасковлията.

„Защо да не даваме шанс на повечето играчи? Ако се помага, нека се помага по правилния начин“, завърши първата ракета на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ