Киров каза какво иска за бъдещето на Неделев и проговори за договорите на двама основни футболисти

Ботев-Етър24 николай киров белия

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призова собствениците да не продават през зимата звездата на тима Тодор Неделев. Днес лидерът на канарчетата вкара феноменален гол от 50 метра в дербито на Пловдив, с което оформи успеха с 2:0 над Локомотив.

“При тези дерби мачове е много важно да поведеш, за да се открие противника. За наша радост така се получиха нещата и заслужено спечелихме. Успяхме да спечелим доста единоборства в средата на терена и бяхме концентрирани пред гола.

До края на годината трябва да вземем максимален брой точки, които да ни осигурят участието в шестицата.

Всеки един отбор има спадове и подеми. Когато сме в подем, трябва да печелим точки”, каза Киров, който коментира новите договори и трансферните слухове в тима.

“Когато договорите на Стивън Петков и Афонсо са готови, ще ги обявим. Трансферният прозорец наближава и всеки си има виждания”, разясни треньорът на Ботев.

“Всеки трансферен прозорец има интерес към Тодор Неделев. Така е, защото е добър футболист и тези неща са нормални. Нямам никакво желание да се разделям с него”, каза пък Киров относно евентуално напускане на Тодор Неделев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ