Ексклузивно в 7DS: Гласи се уволнение на треньора на Ботев Пд!

николай киров белия

Старши треньорът на Ботев Пд Николай Киров се бори за поста си! От известно време Белия е на мушката на шефовете, тъй като не спира да повтаря, че има нужда от нови попълнения, а пари за такива няма. По високите етажи в „жълто-черния“ клуб е било взето решение при издънки в дербитата с Берое, Локо Пд и ЦСКА Киров да бъде освободен и през 2019 г. Тодор Неделев и компания да бъдат поверени на друг специалист.

Белия обаче обърка сметките на шефовете, провеждайки перфектно Битката за Тракия, което доведе до категорична победа с 4:2 и засега донесе точка в актива на треньора. Той обаче ще трябва да запише точки във всеки оставащите три мача на Ботев до края на годината, ако иска да е сигурен за поста си. Утре „жълто-черните“ гостуват на Локомотив в пловдивското дерби, а в неделя приемат Витоша (Бистрица). Последният двубой за 2018 г. е гостуване на ЦСКА на 16 декември.

Шефовете са готови да се възползват от всяка издънка на треньора, за да му посочат вратата, а под тепетата вече се шушука и, че има избран наследник на Николай Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ