Помощникът на Стойчо в Казахстан разкри с какъв трансфер се е разминал Десподов лятото! Сега искат да го съберат със „синя“ издънка

Славия Цска 2ро 27 Марем Десподов

Стойчо Младенов иска да привлече най-добрия български футболист в Първа лига. Това разкри помощникът му Анатоли Нанков в студио „Дерби“. Воденият от тях Кайсар (Къзълорда) завърши на 5-о място в казахстанското първенство и остана само на 1 точка от местата, даващи право на участие в Лига Европа. Нанков разкри, че отборът ще прави сериозна селекция, като ще останат между трима и петима от чужденците, а новите трябва да бъдат от по-висока класа.

„Имаме интерес към най-добрия български футболист, който в момента играе в Първа лига. Но не мога да кажа дали ще го вземем. По-вероятно е да не успеем“, заяви Нанков, но категорично отказа да назове конкретно име, както и в кой отбор играе, но най-вероятно става дума за Кирил Десподов.

„Десподов бе на крачка от преминаване в Астана преди 5 месеца“, допълни помощникът на Стойчо Младенов.

„Също така имаме отправена оферта и е много вероятно да привлечем бившия нападател на Левски Бабатунде Адениджи, който досега играеше за Атирау“, разкри още Нанков.

23-годишният нигериец, който беше натирен от „Герена“ е с изтичащ договор и може да премине в Кайсар като свободен агент. Досегашният му отбор Атирау също иска да го задържи, след като записа от 30 мача и 8 гола във всички турнири.

„Има доста време преди началото на новото първенство в Казахстан. През януари и февруари е подготовката, лагерите. Новото първенство ще започне на 10-и март. Надяваме се, че ще имаме още един успешен сезон“, допълни Нанков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ