ЦСКА има един шанс! Излиза на улицата и натиска Бойко, заради личния му олигарх! Останалото е игра на жмичка

домусчиев

В тая страна нещата се решават по един-единствен начин – излизаш на улицата и започваш да опъваш палатки под балкона на Бойко Борисов.

Няма никакво значение за какво става дума – майки, бащи, стринки, лели, шуранайки си решават проблемите така. Развяват байраците и започват да крещят. Колкото по-гласовито, толкова по-добре. Колкото по-шумно е на премиера, толкова бързо ти се решава проблемът.

Снощи на „Васил Левски“ се случи това, което 7DniSport.bg алармира цяла седмица. Октоподът на футболната мафия използва мача Славия – ЦСКА, за да покаже зловещо безцеремонно, че той управлява държавата. Не футболната, а истинската!

Домусчиевци, Фурнаджиевци, Стефановци са стиснали за топките Бойко Борисов и правят каквото си искат. Да пратиш един работник на продавач на автомобили да убие ЦСКА в центъра на София е мафиотско отмъщение. Малките бандити стрелят по малки места. Големите бандити стрелят на големи места. А в София по-голямо място от центъра няма.

Футболът е пряко отражение на случващото се в държавата, обичат да анализират в тези среди. И не подозират колко са прави.

Домусчиев е толкова самозабравил се на национално ниво, че може да излезе в Министерски съвет и да заплаши стачкуващите хиляди българи, че ще им прати секретарките си да ги набият, защото му пречат на бизнеса.

Домусчиев е толкова срастнал се с властта, че когато се усъмни някой, че стадиона му е празен, хваща като добър хазяйн Влади Горанов за ухото и го бута да обяснава колко билета са продадени за „Лудогорец Арена“.

Домусчиев стиснал толкова силно Бойко за топките, че като му каже, Борисов пали самолета и каца да открива трибуна Моци.

И Гриша Ганчев, Спас Русев и останалите наивници на нетолкова средна възраст във футбола очакват този човек да има различен нрав във футбола? Извинявайте, ама това е игра на жмичка.

ЦСКА има едно-единствено нещо, което няма Домусчиев – публика. ЦСКА има едно-единствено нещо, което за Бойко е по-страшно от войнствените бабички от канцеларията на Домусчев – публика. ЦСКА оцеля напук на Домусчиев и Фурнаджиев, защото имаше това, което те нямат – Сектор Г!

Ако Гриша Ганчев не изведе на улицата тази армия, обречен е! Ще е вечно втори и ще гледа цял живот как Домусчиев и Фурнаджиев се целуват уста в уста след поредния среден пръст, който са му турили.

Пардон, турили са го на футбола ни, но пука ли му на някой?


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ