Вдигнаха Кубрат Пулев на крак в ранни зори! Ето какво прикова вниманието на Кобрата

Христо Стоичков Коктейл книга (55) Кубрат Пулев Кобрата

Зрелището на годината в професионалния бокс се състоя в ранни зори на неделния ден. То противопостави носителя на колана в WBC Дионтей Уайлдър на претендента Тайсън Фюри в претъпканата зала „Стейпълс Сентър“ в Лос Анджелис.

И като една от звездите на същата тази тежка категория, българският боксьор Кубрат Пулев не пропусна и секунда от зрелището. Кобрата се настани пред екрана в ранни зори, като се похвали със сторита в профила си в Инстаграм, че следи изкъсо изявите на други две големи имена при най-тежките.

Битката започна малко преди 7:00 часа българско време, но подгрявката за сблъсъка тръгна още преди 6:30. А още тогава Пулев вече беше пред екрана и пред компютъра си, за да покаже на последователите си, че не изпуска нищо от погледа си.

Интересното е, че само преди малко повече от месец Кобрата имаше битка с представител на семейство Фюри. Той игра с братовчеда на Тайсън – Хюи. И за разлика от Уайлдър, успя да постигне победа над човек от семейството на Циганския крал, с което затвърди ролята си на задължителен претендент на Антъни Джошуа за световната му титла в IBF.

Трябва да се отбележи, че самият Джошуа категорично обяви, че ще проспи мача между Уайлдър и Фюри, въпреки че единият от бъдещите му опоненти трябва да е някого измежду двамата. По-вероятно е обаче това да се случи през 2020 г.

В защита на британеца трябва да отбележим, че на Острова мачът започна малко преди 5:00 часа сутринта местно време, което си е наистина доста рано сутринта. Но промоутърът му Еди Хърн проследи мача и дори похвали Фюри след края му.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ