Теди Салпаров отсече: Проблемите в Нефтохимик не са от днес, аз имам голям вина

Волейбол - Салпаров - Николай Учиков - Розалин Пенчев

Директорът и състезател на Нефтохимик Теодор Салпаров заяви, че ще има промени в отбора. Либерото призна, че има голяма вина за селекцията на тима и ръководството ще вземе мерки. Салпаров говори пред камерата на Диема Спорт след загубата от ЦСКА с 0:3.

„Проблемите не са от днес, а от доста време, за което аз имам голяма вина, тъй като ръководството ми е поверило да организирам селекционно работата на нашия отбор. За съжаление, чужденците, които взехме, не оправдават доверието, а и някои други, които са привлечени този сезон, не показват, че заслужават да са тук, поне засега. Признавам, че съм направил грешки. Въпросът е как да излезем от тази ситуация.

Миналата година направихме уникални неща. Сега отборът не прилича на себе се. Тръгнахме катастрофално, с ръководството ще вземем мерки да променим това. Играем много слабо срещу фаворитите – ЦСКА, Хебър, Добруджа – 3 мача с по 0:3. Отборът е в тежко състояние.Ще дам всичко от себе си да подобря това. И на мен ми е мъчно да съм вътре и да ме унижават. Аз имам манталитет на победител и искам да побеждавам. Но всичко е поправимо. Ще има промени в отбора със сигурност. Наложителни са. Чужденците, както съм ги поканил, така и ще ги изпратя.Мачовете, които изгубихме, тежат, но има много време до края, в плейофите серията е дълга. Доказали сме, че сме бойци, с подходящите хора, които ще паснат на този отбор, ще изглеждаме по друг начин в турнира за купата и в плейофите.

Не обсъждаме смяна на треньора, Найден няма вина за случилото се. Много имена се спрягат за наши нови играчи. Когато подпишем договор, медиите ще го разберат“, каза Салпаров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ