Левски ще предотвратява невъзможното, според треньора на Дунав! Белаид изгоря, младок сменя Цветкович

дунав левски балджийски обертан

Треньорът на Дунав Людмил Киров демонстрира самочувствие преди днешния мач с Левски на стадион „Георги Аспарухов“, който е от 17:30 часа. „Драконите“ ще опитат да повторят подвига на Ботев (Враца), който си тръгна с победа (3:1) от визитата си на „Герена“.

„Не ме топли, че хората ме потупват по рамото и ми казват, че играем добре, защото на нас ни трябва актив. Не казвам, че ще вземем точки от „Герена“, но не е невъзможно. Ботев (Враца) го показа. Подхождаме с нужния респект, влизаме в тежка серия от мачове с Левски, ЦСКА и Лудогорец“, заяви пред „Тема Спорт“ младият треньор на „драконите“.

„Левски е колеблив в последните 1-2 мача. Ще видим къде сме стигнали около 19,15 часа“, добави Киров, който се очаква да подреди своите в дефанзивна схема, както бе и срещу ЦСКА, но този път подребдата се очаква да е 4-1-4-1, като заедно атака ще действа Ахмед Ахмедов.

Левски ще е без наказаните Милош Цветкович и Хали Тиам, както и без треньора си Славиша Стоянович, който бе пратен на трибуните при загубата с 1:3 от Ботев (Враца). Ивайло Найденов и Антони Белмонт ще влязат в титулярния състав на местата на двамата основни футболисти, а в 11-те ще се завърне и Жерсон Кабрал, който бе изгонен при 0:1 срещу Черно море. Холандецът, Паулиньо и Обертан ще действат зад Станислав Костов, а Нуно Рейш ще заеме мястото до Давид Яблонски в центъра на отбраната, където Аймен Белаид отново не показа качествена игра срещу врачанския Ботев.

„Сините“ записаха две поредни поражения и днес нямат право на нова грешка, за да не се простят с мечтата за титла още в началото на декември.

Вероятни състави:
Левски: Митрев, Найденов, Яблонски, Рейш, Горанов, Мариани, Белмонт, Кабрал, Обертан, Паулиньо, Костов.
Дунав : Антонов, Васев, Патев, Ковачев, Динков, Попадийн, Станоев, Балджийски, Коконов, Ковачев, Ахмедов.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ