Авиаторите не знаят що е то дъно! Пробваха да пуснат пети отбор в борбата за Първа лига, докато Монтана мачка

Царско Село Ботев Гълъбово (25)

ЦСКА 1948 продължава с неубедителното си представяне във Втора лига и допусна девети негативен резултат от началото на сезона – 7 равенства и 2 загуби. В мач от 16-ия кръг Авиаторите стигнаха само до 0:0 с Ботев (Гълъбово), който вече има 19 точки и чака поредица лесни мачове, за да атакува място в топ 3 и промоция за елита.

Днес тимът на Петко Петков изигра поредният си безобразен мач, в който не създаде нито едно чисто голово положение и разчиташе на удари от дистанция и статични положения. Мариян Огнянов предизвика Пламен Колев да покаже рефлекс с изстрел от фаул и това бе най-добрият шанс пред Авиаторите. Момчетата от Гълъбово можеха да пратят в нокдаун съперника още в 27-та минута, но Рангел Игнатов от няколко метра не успя да засече точно.

В другия мач от деня Монтана разпиля гостуващия Локо (ГО) с 4:1 и записа четвърта поредна победа, с която се доближи на 4 точки от лидера Царско село, на който предстои мач с Литекс утре в София. За тима на Ферарио Спасов днес точни бяха Сергей Георгиев, Стефан Цонков, Атанас Илиев и Николай Цветков, а почетното попадение за Железничарите вкара Красен Трифонов от дузпа.

Царско село продължава да е лидер с 40 точки, Монтана е с 36, ЦСКА 1948 е трети с 28, но може да сдаде позицията си, ако Арда победи Кариана. Кърджалийци са с 25 точки, но по-добра голова разлика от Авиаторите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ