„София оупън“ пази до последно уайлд кард за голяма звезда! Григор ли е или още по-велик?

7 Dni Sport30.11.2018
Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (62)

Организаторите на „София Оупън“, които вече превърнаха турнира през 2019-а в най-силния досега със звездните му участници, готвят още един удар, научи 7DniSport.bg.

Последната уайлд кард за надпреварата ще бъде пазена до последно за световна звезда. Останалите най-вероятно ще са за най-добрите български тенисисти.

Дали звездата е Григор Димитров предстои да разберем. Новината вече се разнесе в тенис-средите в последните дни, което се забелязва по чувствително нарастналия брой продадени билети за турнира през януари.

Особено сериозен е той за първите дни – 3, 4 и 5 февруари. При толкова звезди е сигурно, че доста от тях ще запомнат участие още от първия кръг на надпреварата. Така само за 10 лева ще могат да се наблюдават наживо световни тенис-знаменитости. Което изостря интереса към билетите за тези дни.

Според запознати звездата може да е много по-голяма от Григор Димитров! Твърди се, че Новак Джокович е постигнал договореност със своя чичо, който е директор на турнира в София, да пристигне в столицата, ако не дай си Боже отпадне рано-рано в Австралия.

Както е известно шестима играчи от топ 30 на световната ранглиста и бившият номер 3 Стан Вавринка (Швейцария) ще участват Sofia Open 2019. Надпреварата, която ще се проведе в „Арена Армеец“ от 3 до 10 февруари 2019 г..

Освен Вавринка, който има три титли от големия шлем (Australian Open 2014, „Ролан Гарос“ 2015 и US Open 2016) и общо 16 трофея в кариерата си, участие в София потвърди и актуалната млада звезда на световния тенис и номер 15 в световната ранглиста Стефанос Циципас (Гърция), който спечели Мастърса на новото поколение за играчи до 21 години.

В „Арена Армеец“ ще играят още шампионът от последния Мастърс 1000 турнир за 2018 г. и номер 11 в световната ранглиста Карен Хачанов (Русия), номер 21 Николоз Басилашвили (Грузия), номер 24 Роберто Баутиста Агут (Испания), номер 28 Фернандо Вердаско (Испания) и номер 29 Гаел Монфис (Франция).

Билетите за тенис турнира от сериите АТP 250 Sofia Open 2019 вече са в продажба в мрежата на Eventim

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ