Октоподът „Домусчиев – Мото Пфое“ по-голяма гавра с ЦСКА не си беше правил!

7 Dni Sport30.11.20180
12

Къде со кеф, къде со зор Левски беше отдалечен достатъчно далеч от първото място, за да вдишва по-спокойно Кирил Домусчиев.

Сега наред е ЦСКА. И тъй като Гриша Ганчев не е футболен айляк като Спас с лакираните нокти, за него трябват по-крути мерки.

Трябва да му се покаже, че Октопода все още е на власт в БФС! Че и без Бата, батаците в съдийството остават. Че тези, които даваха заплатата на палавия французин, сега я дават на други. Но ефектът е същия.

В миналия кръг волната Чинка на българския футбол показа, че все още знае накъде духа…вятъра. И не даде на Локомотив Пловдив да додрапа поне до точица срещу любимия на сърцето на шефа му Лудогорец. Кристална дузпа на Моци, още по-ясна на онзи бразилски хандбалист.

Кой е шефът на Чинков ли? Много добре го знаете, няма медия, която да не е публикувала поне една снимка на жадно мляскащия се с Кирил Домусчиев Атанас Фурнаджиев. Банскалията, в чийто хотел се усвояват част от държавните пари, отпускани на БФС.

В нормалните футболни страни на Чинков му режат главата след такъв мач като на „Лаута“. Защото се вижда, че действа тенденциозно.

В България го пращат на Славия – ЦСКА. Сигурно, за да довърши запонатото от Пловдив. Да свирне дузпа като онази, която даде миналия сезон за Ботев на „Армията“ – престъпна! Да спре ЦСКА, да помогне на Славия на чичо Венци, който дели един фотьойл в Изпълкома с Домусчиев и Фурнаджиев. И който само преди 48 часа заяви, че не е видял нищо нередно в действията на волната Чинка под тепетата.

Назначението на Волен Чинков е по-нагло нещо и от изявлението на Кирил Домусчиев, че стачкуващите българи му пречели на бизнеса, затова щял да изкара секретарките си срещу тях. Това вече е мафиотски ход. Нагло демонстриране на сила. На безнаказаност! На липса на закон!

Да видим какво ще излезе в неделя от тази среща между ЦСКА и беззаконието.

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ