Левски сменя защитата през зимата! Сините купуват двама нови, Яблонски си тръгва

Левски Ботев Враца 32 Яблонски Божинов

Левски ще трябва да привлече двама централни защитници през зимния трансферен прозорец. Очертават се големи промени в сърцевината на отбранителната линия, след като се разбра, че Давид Яблонски е много близо до това да напусне клуба, пише „Тема Спорт“.

От „Герена“ нямат никакво намерение да подпишат продължаване на договора му при непосилното условие – месечна заплата от близо 40 000 лева. Това е точно два пъти повече от сегашното възнаграждение на бранителя – 10 000 евро. Голям коз при преговорите е драстично спадналата форма на Яблонски. Тази есен той е далеч от това, което показваше доскоро – бе стабилен стълб в защита, а при включванията при атаки и статични положения често бележеше голове.

На този етап агентите на чеха не отстъпват от ниво 20 000 евро, а от „Герена“ не са съгласни да вдигнат сегашните 10 000 евро с повече от 50%. За сравнение: Холмар Ейолфсон в момента получава доста по-голяма заплата от Яблонски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ