Забравен проблем надвисна над звездата на ЦСКА! Под двойна заплаха за Лудогорец е!

ЦСКА Левски 2ро (23) Кирил Десподов

Звездата на ЦСКА Кирил Десподов е застрашен да пропусне най-важния мач на тима до края на годината – този с Лудогорец на 6 декември, не само заради контузията, която лекува още от лагера на националния отбор, но и заради натрупани жълти картони, което феновете на тима са позабравили. Крилото е един от играчите на Нестор Ел Маестро с 4 официални предупреждения този сезон и при пето такова ще изгори за една среща.

По всяка вероятност, за да опази звездата си за дербито с разградчани на „Армията“, треньорът на „червените“ ще го остави извън състава за столичното дерби със Славия на „Васил Левски“ през уикенда. Дори да попадне в групата, Десподов ще се появи в игра само, ако мача се закучи и ЦСКА не успява да намери път към победата.

Другите играчи, които може да пропуснат двубоя с Лудогорец, ако получат жълти картони срещу Славия са Рубен Пинто, Жанио Бикел, Николай Бодуров, Ангел Лясков и Борис Секулич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ