Г-н Кралев, вижте какви апаши се събраха в Казанлък да изберат волейболния Тодор Живков

7 Dni Sport28.11.20180
данчо лазаров

В Казанлък днес ще се проведе Общото събрание на федерацията по волейбол.

Ще е като на добре познатите пленуми на БСП. Всички ръкопляскат, а накрая си избират Тодор Живков. Във волейболния случай – Данчо Лазаров.

Нищо, че както вече извадихме факти той пътува с любовницата си по света за сметка на федерацията. Нищо, че насилва волейболистки да му… Нищо, че прибира пари на ръка от национали на Пламен Константинов.

За такива злоупотреби по принцип се влиза в затвора. Само, че скрит под шапката на освиркания в „Арена Армеец“ екс-премиер Герджиков, дядо Данчо се готви за мандат до 2021 година.

Така де, бая още държавна пара има за изпапкване във волейбола.

Сигурно ще остане и Станислав Николов, станал известен като Тони бонбони, защото прави сладък живота на своя пръв ръководител.

Не, че неговия е горчив, ако видим какъв конкурс за билети е проведен тази година във волейболната федерация. Това щеше да е връх на простотията, ако не беше обикновено престъпление по служба.

Ти може ли да обявиш конкурс и накрая да приемеш две офети – най-ниската за билети за заминаване и най-ниската за билети за връщане!!!!

Поради което тази година федерацията е платила почти един милион за на-скъпите билети за спортисти в света! Г-н Кралев, така се харчат вашите, всъщност държавните, пари от тези федерсти.

Днес Общото събрание ще одобри и този разход, ще го направи законен. Както навремето Партията правеше законно всичко, което дойде на акъла на бай Тошо. Видяхме докъде той докара България.

Натам отива и волейбола при бай Данчо.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ